Despre noi

Stim cat este de frustrant sa iei o amenda destul de mare ca suma de bani pentru simplul fapt ca ai depasit viteza legala cu vreo cativa kilometri (sa zicem ca ai avut 67 km/h in loc de 60 km/h).

Acesta a reprezentat chiar principalul motiv pentru care am luat hotararea de a lansa proiectul detector-radar.com, prin care sa fac cunoscute metodele cele mai bune de a fi anuntat de filtrele de politie si de radarele care, de cele mai multe ori, stau bine ascunse la panda astfel incat politistii de la rutiera sa isi poata face norma.

Cum planuiesc sa ajut soferii din Romania cu site-ul detector-radar.com? Foarte simplu. Prin oferirea de sfaturi si informatii cat mai exacte si cat mai complete privind detectaorele de radar pe care le pot cumpara.

De precizat faptul ca incercam sa invatam soferul roman ca nu orice “cutie” denumita detector radar te poate ajuta, de multe ori fiind mult prea tarziu momentul in care aceasta te anunta de prezenta unui radar. Este nevoie asadar de un model mai potent, care intr-adevar te poate ajuta si nu iti ofera doar o siguranta psihologica, daca ii putem spune asa.

Mai trebuie spus de asemenea si ca nu incurajez depasirea vitezei legale, cel putin nu cu foarte mult, deoarece poti pune in pericol nu doar viata ta, ci si a celor din jur. Totusi, fiecare sofer are dreptul la protectie in ceea ce priveste foamea care ii loveste uneori pe politistii de la rutiera.