Conditii de utilizare

Toate persoanele care acceseaza pentru prima data site-ul detector-radar.com si continua navigarea pe paginile acestuia se presupune ca a luat la cunostinta care sunt termenii si conditiile si ca i-a acceptat integral. In caz contrar, acesta este rugat sa paraseasca pagina cat mai repede cu putinta. De asemenea, nu poate fi invocata eroarea de drept (mai exact necunoasterea termenilor si conditiilor site-ului in cauza).

1. Toate informatiile puse la dispozitia publicului sunt protejate de Legea nr. 8 /1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe. Este interzisa preluarea continutului, indiferent daca se face doar partial, neavand nicio relevanta scopul acestei actiuni.

2. Avem dreptul de a aduce orice tip de modificari continutului site-ului, fara o notificare prealabila in acest sens. De asemenea, avem dreptul de a opri pe o perioada determinata sau nedeterminata serviciul oferit.

3. Ne folosim de cookie-uri astfel incat sa putem colecta informatii care sa ne ajute sa intelegem cat mai bine comportamentul celui care ne viziteaza site-ul, astfel incat sa stim unde mai putem aduce imbunatatiri.

4. Toate informatiile puse la dispozitie de site-ul detector-radar.com au caracter pur informativ. Administratorului acestui site, precum si redactorii, nu pot fi trasi la raspundere pentru eventualele erori de continut si nici pentru prejudiciile de orice natura care pot aparea ca urmare a folosirii informatiilor.